Hakkari Gücü, Beşiktaş'a 4-1 yenildi

Hakkari Gücü, Beşiktaş'a 4-1 yenildi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kadınlar 1. Lig’de Hakkari Gücü Kadın Futbol Takımı, Beşiktaş Kadın Futbol Takımına 4-1 yenildi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Merzan Futbol Sahası’nda Hakkari Gücü, Beşiktaş ile Merzan futbol sahasında karşı karşıya geldi. Maç öncesi her iki takımın taraftarları tribünlerde yerini aldı.  Karşılaşma öncesinde  Van Bahçesarayda çığ altında kalanlar için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Hakkari valisi ve Belediye başkan vekili İdris Akbıyık, Cumhuriyet başsavcısı İsmet Çınar, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, Özel Harekat şube müdürü Şaban Bayar, Gençlik Spor İl Müdürü Emin Yıldırım, VEDAŞ Hakkari İl Müdürü Salih Eroğuz maçı izledi

Hakkarili Beşiktaş taraftarları ise takımlarını en işi şekilde destekleyerek tezahüratlarını hiç eksik etmediler. Hakkarigücü taraftarları da "Burası Hakkari, Hakkari takımı ile gurur duyuyor, " şeklinde tezahüratlarda bulundular.

Her iki takımın kıyasıya mücadele ettiği maçta Beşiktaş kadın takımı, Hakkari kadın gücünü 4-1 skorla mağlup etti.

img_2713.jpgimg_2758.jpgimg_2703.jpgimg_2686-001.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.