Hakkari genelinde kaçakçılık operasyonu!

Hakkari genelinde kaçakçılık operasyonu!

Hakkari Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin kent genelinde düzenlediği kaçakçılık operasyonunda çeşitli miktarlarda gümrük kaçağı malzemenin ele geçirildiğini duyurdu.

Hakkari Valiliğinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerimizce kaçakçılık faaliyetlerinin önlenmesi, suç ve suç unsurlarının elde edilerek, şüphelilerin yakalanması amacıyla  yapmış oldukları çalışmalar kapsamında; 25.02.2019 ile 04.03.2019 tarihleri arasında İlimiz genelinde yapılan uygulamalarda gümrük kaçağı olduğu değerlendirilen 161.130 adet hap, 13.219  kutu/paket ilaç, 550 litre motorin ve 950 litre madeni yağ ele geçirilmiştir. Konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.