Hakkari Gençlik ve Engelliler Derneğinden kınama

Hakkari Gençlik ve Engelliler Derneğinden kınama

Hakkari Gençlik ve Engelliler Derneği Başkanı Yavuz Aydoğdu, Hakkari Bedensel Engelliler Derneği tarafından dün yapılan açıklamada kendilerinin hedef aldıklarını iddia etti.

 HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Gençlik ve Engelliler Derneği Başkanı Yavuz Aydoğdu, Hakkari Bedensel Engelliler Derneği tarafından dün yapılan açıklamada kendi derneklerinin hedef alındığını iddia edip, Hakkari Bedensel engelliler Derneği ve yöneticilerine bu açıklama nedeniyle tepki gösterdi.

Söz konusu iddialar ile ilgili yazılı bir açıklama yapan Gençlik ve Engelliler Derneği Başkanı Yavuz Aydoğdu, Hakkari Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Mesut Keskin tarafından 17 Ocak günü yapılan açıklama kendilerinin hedef alındığını kaydetti. 

Aydoğdu; Hakkari Gençlik ve Engelliler Derneği olarak bahsi geçen açıklamanın önemli bir kısmına katıldıklarını ancak açıklamanın 'Hakkari ilinde faaliyet gösteren dernekler' kısmında kendilerini kastettiğini ve derneğklerinin hedef gösterildiğini ileri sürdü.

Faaliyetlerinin engellenmek istendiini savunan Aydoğdu açıklamasında şu ifadelere yer verdi: " Sayın Mesut Keskin'nin bizleri karalamak maksadıyla bu açıklamayı yaptığını iddia ediyoruz. Hakkari Gençlik ve Engelliler Derneği olarak bizler hiçbir şekilde hiçbir esnafımızdan kendilerini zor durumda bırakacak hiçbir faaliyette bulunmadık ve bulamayacağız. Engelli kardeşlerimizin sorun ve sıkıntılarını dile getirmek ve bu anlamda çözüm bulabilmek için çaba gösteriyoruz. Faaliyetlerimizi tamamıyla gönüllülük ve hukuki esaslar çerçevesinde gerçekleştiriyoruz. Hakkari Gençlik ve Engelliler Derneğini hedef alan bu açıklamayı kınıyoruz"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.