Hakkari Gençlik Merkezinden Başkale'ye yardım eli

Hakkari Gençlik Merkezinden Başkale'ye yardım eli

Hakkari Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Gençlik merkezi İran'ın Hoy merkezli depremde büyük yıkım yaşanan Van'ın Başkale ilçesine bağlı mahallere yardım eli uzattı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

23 Şubat tarihinde İran'ın Hoy kentinde meydana ve Van'ın Başkale ilçesine bağlı 4 mahallede 10 kişinin ölümüne yüzlerce evin yıkılmasına neden olan 5.9 şiddetindeki depremin yaraları sarılıyor.

Hakkari Geçlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Gençlik Merkezi bir süre önce depremzedelere destek vermek amacıyla yardım kampanyası başlatmıştı.

Gençlik merkezi çalışanları kampanya kapsamında topladıkları yardım malzemelerini deprem bölgesine ulaştırarak burada bulunan yetkili birimlere teslim ettiler. 

Kurum yetkilileri Başkale halkının yaralarının sarılması için başlattıkları kampanyaya destek veren herkese teşekkür ettiler.

1-20200305074754.jpg2-20200305074754.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.