Hakkari Gazi ilköğretim Okulu Bilim Fuarı düzenledi

Hakkari Gazi ilköğretim Okulu Bilim Fuarı düzenledi

Hakkari'nin Sümbül mahallesinde bulunan Gazi ilköğretim okulu Bilim fuarı ve Resim sergisi düzenledi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkâri Gazi İlköğretim Okulu bahçesinde düzenlenen fuarda elli öğrencinin hazırladığı 30 fen bilimleri bilimsel projeler, 45 tuval resim çalışması ve 8 matematiksel çalışma yer aldı. Fuara kurum amirlerinin yanında çok sayıda öğrenci velisi katıldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Okul müdürü Yakup Sevmiş., projeler onaylandıktan sonra hazırlıklara başladıklarını belirterek, “Öğrenci ve öğretmenlerimizle Bu çalışmaları yapıncaya kadar baya emek sarf ettiklerini belirtti. Öğrencilerimiz örnek olacak çalışmalar yaptı. Yapılan çalışmalar arasında bilimsel nitelikli ve günümüz teknolojik gelişmelere uygun çok sayıda eser olduğunu belirtti. Emeği geçen ve sergimizi ziyaret eden herkese teşekkür ederiz” dedi.

img_7765.jpgimg_7774.jpgimg_7866.jpgimg_7849.jpgimg_7764.jpg3-401.jpg2-486.jpg

img_7834.jpgimg_7808.jpgimg_7885.jpgimg_7871.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum