Hakkari Gazeteciler Cemiyeti (HGC) kuruldu!

Hakkari Gazeteciler Cemiyeti (HGC) kuruldu!

Hakkari'de basın mensuplarının bir araya gelerek oluşturduğu Hakkari Gazeteciler Cemiyeti (HGC) kuruldu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari ve ilçelerinde çalışan basın mensuplarının bir araya gelerek oluşturduğu Hakkari Gazeteciler Cemiyeti resmen kuruldu.

Bulvar Caddesi Kaya Plaza'nın 4. katında bulunan Hakkari'nin Sesi Radyosu ofisinde faaliyetine başlayan Hakkari Gazeteciler Cemiyetinin Kurucuları arasında, Gazeteci Yazar Hakan Taş, Gazeteci Ali Yiğit, Zeki Dara, Metin Keskin, Azer Demir, Rahmi Er, Mehmet Özkan ve Mehmet Dayan yer alıyor.

Cemiyet adına açıklama yapan kurucu başkan Hakan Taş, "İlimizde basın mensuplarının bir çatı altında toplanması, mesleki, sosyal ve toplumsal çalışmalar yapması hedefiyle yeni bir yapılanma oluşturulmuştur. Hakkari Gazeteciler Cemiyeti 1 Mart 2021 tarihi itibariyle resmen kurulmuş ve faaliyetlerine başlamıştır. Kentimizde teşkil edilen her sivil toplum kuruluşu gibi Hakkari Gazeteciler Cemiyeti de kentimizin menfaat ve değerlerini gözeterek, mesleği icra eden basın mensuplarının her alanda gelişim ve temsili noktasında önemli çalışmalar yapmak amacı ile yola çıkmış bulunmaktadır. Bu süreçte hiç kimseyi ötekileştirmeden, mesleği temsil eden herkese ve her kesime kucak açmak, birlik ve beraberlik içerisinde güzellikler ortaya çıkarmak temel amacımızdır. Bu doğrultuda kuruluşunu tamamlayan cemiyetimiz üye yapılanmasını da hızla tamamlayarak faaliyetlerine başlayacaktır. Bu süreçte 'Ben de varım' diyecek, bizimle yürüyecek herkese kapımız açık olacaktır. Amacımız kısa ve net olarak şöyle belirlenmiştir. Hizmet etmek, değerler ortaya çıkarmak. Bu çerçevede cemiyetimizin ilimi için hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz" dedi.

2b4878d7-9932-462a-9bd8-7ac97486c2b8.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.