Hakkari Esnaf Odaları Birlik Başkanı Tekin'den 'Yerel esnafa sahip çık' çağrısı

Hakkari Esnaf Odaları Birlik Başkanı Tekin'den 'Yerel esnafa sahip çık' çağrısı

Hakkari Esnaf Odaları Birliği ve Şemdinli Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Muharrem Tekin, vatandaşa bayram alışverişini yerel esnafta yapma çağrısında bulundu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

'Paranı şehir dışına çıkarma, memleketin tadını kaçırma' başlığı ile sosyal medya hesabından vatandaşa çağrı yapan Hakkari Esnaf Odaları Birliği ve Şemdinli Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Muharrem Tekin, herkesin duyarlı olmasını istedi. 

'Bayram alışverişinizi yerel esnaftan yapın, esnafınıza, memleketinize ve geleceğinize sahip çıkın' diyen Tekin, iyi gününde, kötü gününde zincir marketler değil, mahalle bakkalın, yerel esnafın yanında olur mesajını verdi.

Yerel esnafa sahi çıkma çağrısı yapan Tekin, "Cebimizde paramız olunca zincir markete koşup, borç olunca bakkala gidip, üzerimde yok sonra veririm dediğimiz bu esnafın hakkı var üzerimizde. Yükünü aldıktan ve buralardan işleri bittikten sonra memleketi ve kimseyi düşünmeden çekip gideceklere esnafımızı ezdirmeyelim. Esnafımıza sahip çıkalım" dedi. 

1-20190531092602.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum