Hakkari Esnaf Odaları Birlik Başkanı Tekin: Ramazan alışverişinizi yerel esnaftan yapın

Hakkari Esnaf Odaları Birlik Başkanı Tekin: Ramazan alışverişinizi yerel esnaftan yapın

Hakkari Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı (HESOB) Muharrem Tekin, Pandemi dönemiyle birlikte işleri tıkanma noktasına gelen yerel esnafa destek olunması çağrısında bulundu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

HESOB Başkanı Tekin Koronavirüs nedeniyle zor günler geçiren ve toplumun önemli bir kesimini oluşturan yerel esnaf için çağrıda bulunarak Ramazan ayının gelmesi ile birlikte bütün  vatandaşlara yerel esnafa destek olmaya davet etti.

Sosyal medya hesabından çağrı yapan Başkan Tekin,  '' Değerli hemşehrilerim; 1 yılı aşkın bir süredir hepimiz zor bir süreç yaşıyoruz. Halkın alım gücü zayıf, esnafın iş kaybı fazla. Herşeye rağmen Ramazan ayında az veya çok alış veriş yapacağız. Halkımızdan ricamız; Ramazan ayında alışverişimizi yerel esnaftan yapalım. Esnafımızı zincir marketlere ezdirmeyelim. Yerel esnaftan yapacağınız alış veriş dayanışmadır. Unutmayın, dayanışma ve yardımlaşma bizi biz yapan değerlerin başında gelir'' ifadelerini kullandı. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum