Hakkari Esnaf Odaları Birliğinden 'Servis zammı' açıklaması

Hakkari Esnaf Odaları Birliğinden 'Servis zammı' açıklaması

Hakkari Esnaf Odaları Birliği Başkanı ‘Hakkari'de toplu taşımaya zam! Halk isyan etti başlıklı haberimizin ardından açıklama yaptı. Açıklamada şehir içi servislerine yapılan %50’lik zam kararının 2015 yılında alındığı belirtildi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER 

Hakkari; Esnaf Odaları Birliği Başkanı İrfan Sarı tarafından yapılan yazılı açıklamada sitemizde 5 Ekim tarihinde yayınlanan ‘Hakkari'de toplu taşımaya zam!’ haberi üzerine bir açıklama yapma gereği duyulduğu belirtildi. 

Açıklamasında Hakkari esnaf ve sanatkarının Hakkari halkına hizmet vermek noktasında büyük bir fedakarlık yaptığını vurgulayan Sarı “Esnaf Odaları Birliğine bağlı Hakkari Şoför Ve Otomobilciler Odası 2015 yılında servis ücretlerine zam kararı aldı. Bu zam kararı 7 Eylül 2015 tarihinde Hakkari Esnaf Odaları Birliği Yönetim Kurulunca onanmıştır. O tarihten bugüne kadar Hakkari’de alınması gereken servis ücretleri bir TL 50 kuruştur. Yani bu zam kararı bugün alınmış bir karar değildir. Oysa o tarihten bugüne akar yakıt fiyatları büyük oranda artmasına rağmen herhangi bir zam yapılmamıştır. Bu yönde bir talep de yoktur. Yani 7 Eylül 2015 tarihinde alınan karar geçerlidir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur” ifadelerine yer verdi. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.