Hakkari Eski Milletvekili Zeydan Ak Parti'den istifa etti

Hakkari Eski Milletvekili Zeydan Ak Parti'den istifa etti

Ak Parti Hakkari Eski Milletvekili Rüstem Zeydan partisinden istifa etti. İstifasını twitter hesabından duyuran Zeydan siyasette futbolcu değil teknik direktör olacağı mesajını verdi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

23. dönem Hakkari Milletvekili ve Ak Parti'nin Kurucu üyesi Dr. Rüstem Zeydan partisinden istifa ettiğini duyurdu.

İstifa kararını Twitter hesabından 'Fahri Kurucusu ve üyesi olduğum Ak Parti ‘den bugün itibariyle istifa etmiş bulunmaktayım Kamuya Saygılarımla duyurulur' cümlesi ile duyuran Zeydan'ın babası Rahmetli Mustafa Zeydan'ın fotoğrafı ve Türk bayrağını ile paylaşması ise dikkat çekti. 

İstifasına ilişkin Hakkari Objektif Haber muhabirine kısa bir açıklama yapan eski vekil Zeydan, yeni siyasi oluşumda yer alıp almayacağı konusunda bilgi vermekten kaçındı.

Zeydan, siyasette futbolcu değil teknik direktör olmak istediğini söylemekle yetindi.

Rüstem Zeydan Kimdir ?

1956'da Hakkâri Yüksekova'da doğdu. Tıp Doktoru; Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni bitirdi. Adıyaman Verem Savaş Dispanseri Başhekimi, Adıyaman Sağlık Müdür Yardımcısı, Yüksekova Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı, Ankara Sağlık Müdür Yardımcısı, Hakkâri Sağlık Müdürü olarak bu görevleri yürüttü. Sağlık Bakanlığı'nda Sıtma Savaş Dairesi Başkanlığı ve Müsteşar Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Fenerbahçe Spor Kulübü kongre üyesi oldu.

rst.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
7 Yorum