Hakkari Emniyetinden vatandaşlara telefon dolandırıcılığı uyarısı

Hakkari Emniyetinden vatandaşlara telefon dolandırıcılığı uyarısı

Hakkari İl Emniyet müdürlüğü vatandaşları telefon dolandırıcılığı konusunda uyardı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Emniyet Müdürlüğü son dönemlerde bazı şahısların iş adamları, esnaf ve hayırsever vatandaşları Valilik, Kaymakamlık ve Emniyet Müdürlüğü adını kullanarak telefonla aradıkları kişilerden para yardımı talebinde bulunduklarını tespit etti.

İl Emniyet Müdürlüğü resmi internet sayfasından yapılan bilgilendirmede, "Kamu kurumları telefon veya herhangi bir iletişim yoluyla vatandaşları arayıp kesinlikle para ve yardım talep etmemektedir. Vatandaşlarımızın herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için kendilerini para ve yardım talebi ile arayan kişilere itibar etmemeleri, böyle bir durumla karşılaştıklarında İl Emniyet Müdürlüğünün 155 veya İl Jandarma Komutanlığının 156 numaralı telefonlarına ihbarda bulunması ya da Asayiş Şube Müdürlüğümüz 0507 489 00 30 numaralı telefonunu arayarak bilgi paylaşmaları önemle rica olunur." ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.