Hakkari Emniyet Müdürü Dilberoğlu uğurlandı!

Hakkari Emniyet Müdürü Dilberoğlu uğurlandı!

Hakkari Emniyet Müdürlüğü’nden Muğla Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Süleyman Suvat Dilberoğlu için uğurlama töreni düzenlendi. 

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

19.09.2019 Tarihli ve 2019/320 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Muğla İl Emniyet Müdürlüğüne atanan Süleyman Suvat Dilberoğlu için Valilik konutu karşısında uğurlama töreni düzenlendi. 

Törene Hakkari Valisi İdris Akbıyık, Vali Yardımcıları, Aziz Gölbaşı, İdris Koç, Mustafa Duruk, Hakkari Cumhuriyet Başsavcısı İsmet Çınar, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nuri Öztürk, Hakkari  Emniyet Müdürü Atagün Aydın, Hakkari Baro Başkanı  Zeydin Kaya, STK ve siyasi parti temsilcileri, kurum müdürleri, İl Emniyet Müdürlüğü, birim müdürleri, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı. 

Kendisini uğurlamaya gelenler ile tek tek tokalaşan ve herkesten helallik isteyen Müdür Süleyman Suvat Dilberoğlu, sevgi ile çıkılan hiçbir yoldan karşılıksız kalınmayacağı mesajını verdi.  

Müdür Dilberoğlu sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Hakkari’de başladığımız bu görevi başımız dik olarak Hakkari halkının sevgisi ile bitirmiş olduk. Buraya gelirken bu halkın yardımı ile tüm zorlukları beraber aştık. Halk bana muazzam bir sevgi gösterdi. Herşey sevgi ile başladı. Sevgi ile başlayan hiçbir iş yarıda kalmaz bu insanlarda karşılığını verdi. İnşallah benim yerime geren arkadaşım bu bayrağı en güzel şekilde taşır bu insanlara layık olur.

Hakkari’deki basın mensupları arkadaşlar için çok şey diyecek var. Çok iyi bir basın teşkilatına burada sahibiz. Ellerinde geldikleri kadar Hakkari’nin güzellikleri için ellerinde geleni yaptılar basındaki arkadaşlarımız. Hakkari basınına özellikle teşekkür ediyorum. Burada iyi çalışan basını Türkiye’nin hiçbir yerinde görmedim” dedi.

Dilberoğlu açıklamanın ardından kentten ayrıldı. 

  

foto-galeri-icin-tiklayiniz-005.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum