Hakkari EMITT Fuarı’nda

Hakkari EMITT Fuarı’nda

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT ) 21. kez İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde açıldı. Dünyanın en büyük 5. Fuarı olarak bilinen EMITT’te Hakkari standı ilgi odağı oldu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER İSTANBUL

EMITT 21. kez kapılarını açtı. TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde açılan fuar, turizm sektörünü aynı platformda bir araya getiriyor. Dünyanın en büyük 5 fuarı arasında gösterilen EMITT, 80 ülkeden 5 bin firma ve markayı aynı adreste buluşturdu.

Açılışını Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı’nın yaptığı fuara 81 ilin valisi katılırken, Hakkari’den Vali Cüneyit Orhan Toprak, HATSO Başkanı Servet Taş ile Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü ile DAKA yetkilileri ve bazı iş adamları katıldı.

26-29 Ocak 2017 tarihleri arasında açık kalacak ve yaklaşık 60 bin kişinin ziyaret etmesi beklenen fuarda Hakkari standı açıldı.

Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü tarafından açılan Hakkari standında kentin sembolü sayılan kilimi ve balı ile Hakkari kültürü tanıtılıyor. Fuarda ayrıca Merga Bütan Kayak Merkezi’nin tanıtımı da yapıldı.  

Hakkari standını ziyaret eden konuklar Vali Cüneyit Orhan Toprak tarafından karşılandı.

3-002.jpg

1-002.jpg

2-003.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.