Hakkari EMİTT 2018 tanıtım fuarında

Hakkari EMİTT 2018 tanıtım fuarında

Hakkari büyük bir organizasyonla EMİTT 2018 Fuarında tanıtılacak.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

 25 - 28 Ocak 2018 Tarihleri arasında EMİTT Turizm Fuarında Hakkari standı çeşitli etkinliklerle
misafirlerini ağırlayacak.

Dünyanın en büyük beş turizm fuarı, Türkiye'nin ve Dünya'nın turizm sektörünü aynı platformda bir
araya getiren bu büyük organizasyonda ilimizi Hakkari Valiliği ve İl Kültür Turizm Müdürlüğü ev
sahipliğinde Hakkari Belediyesi, Hakkari Üniversitesi, Hakkari Evi Kültür Cafe, Hakkari Aşçılar ve
Pastacılar Derneği ve Cilo Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Derneği temsil edecekler.

Hakkari standı Kayme Sarayı şeklinde tasarlanmış ve tamamı ilimizin doğa fotoğrafçısı Hacı Tansu'nun Hakkari'nin doğal güzellikleri ve turizm potansiyelini gösteren fotoğraflarıyla donatılmıştır.
İstanbul Beylikdüzü Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde 25 - 28 Ocak 2018 tarihleri arasında açık olacak fuarda Hakkari'nin folklorik yaşamı mizansen şeklinde sergilenecek. Yerel lezzetler ikram edilecek. Hakkari'nin turizm potansiyeli çeşitli görsellerle gösterilecek ve 2018 yılı ve sonrası için ilimizin turizminin gelişmesi için ulusal ve uluslar arsı katılımcılarla bağlantılar kurulacak.

EMİTT Turizm Fuarında Hakkari standımız ziyaretçi bekliyor. İstanbul ve civarındaki bütün Hakkarililer ve Hakkari dostları davetlidir. Hakkari'nin eşsiz balı, tandır ekmeğini, otlu peynirini, doğaba ve daha bir çok lezzetlerle ikramlarımız olacak.

emit1.jpgemit-2.jpgemit3.jpg26996478_10155842900287870_863897488_n.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.