Hakkari Ekibi Play-off'ta

Hakkari Ekibi Play-off'ta

Sümbül Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, evinde ağırladığı Batman Yaşam Boyu Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımını 59-16’lık skorla yendi.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu bünyesinde faaliyet gösteren Sümbül Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, evinde ağırladığı Batman Yaşam Boyu Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımını 59-16'lık skorla mağlup etti.

Kulüp Başkanı İlhan Ertuş, 12. haftada takımın sıralamada ikinciliği koruduğunu ve play-off'a katılmayı hak kazandığını ifade etti. Ertuş, amaçlarının play-off müsabakalarında iyi bir performans sergileyerek bir üst lige çıkmak olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.