Hakkari Devlet Hastanesi minik kalpler odasına kavuştu

Hakkari Devlet Hastanesi minik kalpler odasına kavuştu

Hakkâri Devlet Hastanesi’nde doğum yapan bayanlar ve dünyaya getirdikleri bebeklerinin temel ihtiyaçlarının karşılandığı "Minik Kalpler Odası" oluşturuldu.

Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak'ın eşi Dr. Funda Toprak'ın Devlet Hastanesinde Başhekim Yardımcısı olarak görev yaptığı 2017 yılı döneminde başlatılarak daha kapsamlı hale getirilen uygulama kapsamında oluşturulan Minik Kalpler Odası’nın açılışı düzenlenen törenle yapıldı.
 
Törene Vali Cüneyit Orhan Toprak ve eşi Funda Toprak Devlet Hastanesinde doğum yapılmasını teşvik etmek amacıyla oluşturulan odanın açılışını yaparak hayırlı olmasını dilediler.
 
Daha sonra Valinin eşi Dr. Funda Toprak Devlet Hastanesinde doğum yapan bayanlara kendileri ve bebekleri için hazırlanan temel ihtiyaç malzemeleri dağıtıldı.
 
Öncelikle maddi durumu iyi olmayan aileler başta olmak üzere Devlet Hastanesinde doğum yapan bütün bayanların ve bebeklerinin temel ihtiyaçları oluşturulan bu oda sayesinde karşılanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.