Hakkari Dernekler Federasyonu yemekte buluştu

Hakkari Dernekler Federasyonu yemekte buluştu

Merkezi İstanbul’da bulunan Hakkari Dernekler Federasyonu İstanbul’un Fatih ilçesinde Onur Kurulu, Yönetim Kurulu, üyelerinin katılımı ile bir toplantı gerçekleştirdi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

3 ay önce İstanbul'da kurulan Hakkari Dernekler Federasyonu İstanbul’da ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Federasyon Başkanı İsmail Demir başkanlığında Fatih ilçesinde gerçekleştirilen toplantıya federasyonun yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Yönetim kurul üyesi, iş adamı Sabahattin Baş’ın ev sahipliğinde gerçekleşen yemekli toplantıda, Hakkari kültürü, sanatı, turizmi, spor ve diğer alanlarda gelişmelerin sağlanması için adımlar atılacağı ve aynı zamanda özellikle de il dışında okuyan öğrencilere destek noktasında çalışmalar yapılacağı belirtildi. 

Toplantıya ilişkin federasyon adına yapılan yazılı açıklamada derneğin bütün Hakkari ve ilçelerini kapsadığı belirtilerek, "Bütün halkımızı kucaklayıp insanlarımızın yanında olacağız. Hakkari dışında yaşayan hemşerilerimizin bir araya gelerek kuracakları derneklerle federasyonumuzun şubelerini çoğaltacağız. Hedefimiz 81 ilde gerçek Hakkari ruhunu yaşatmaktır. Yakın zamanda Hakkari Vakfı, Hakkari El sanatları geliştirme merkezi gibi önemli adımlar atılacak" denildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.