Hakkari Dernekler Federasyonu başkanı Demir'in testi pozitif çıktı

Hakkari Dernekler Federasyonu başkanı Demir'in testi pozitif çıktı

Hakkari Dernekler Federasyonu Onursal başkanı İsmail Demir'in koronavirüs testinin pozitif çıktığı belirtildi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Merkezi İstanbul'da bulunan Hakkari Dernekler Federasyonu Başkanı Onursal Başkanı İsmail Demir'in koronavirs şüphesi ile yapılan testinin pozitif çıktığı ve Demir'in hastanedeki tedavisinin devam ettiği öğrenildi. 

Federasyonun sosyal medya hesabından paylaşılan bilgi notunda, "Hakkari Dernekler Federasyonu Onursal Başkanımız Sayın İsmail Demir'in Koronavirüs testi maalesef pozitif çıkmış ve şu an hastanede gözlem altındadır. İsmail başkan öyle bir virüse yenik düşecek bir yapısı yok. Allah'ın izniyle tedavisini gördükten sonra sapa sağlam aramıza geri gelecektir. Biz başkanımızda daha Trakya Hakkarililer Derneğinin açılışını yapacağız. Başkanım çok geçmiş olsun. Yüreğimiz dualarımız seninle....İsmail Demir ile birlikte..." ifadeleri kullanıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum