Hakkari Bulgur- King yeni adresinde

Hakkari Bulgur- King yeni adresinde

İki yıldır Hakkari’nin Kayacan Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Bulgur King yeni adresine taşındı. AHS karşısındaki belediye dükkanlarında hizmet vere Bulgur-King’de yöresel yemeklerin yanı sıra ızgara çeşitleri de yapılıyor.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Abdullah Özek isimli girişimcinin iki yıl Önce Kayacan Caddesi üzerinde bulunan Çiftçiler Apartmanı birinci katında açtığı ve deneyimli ustaların yaptığı yöresel yemekler ile Hakkari’de ünlenen Bulgur-King yeni adresine taşındı.  

AHS karşısındaki belediye dükkânlarına taşınan Bulgur King modern görünümü ile Hakkarililere hizmet vermeye başladı. 

Lezzetli yöresel yemeklerin şaşılmayan adresi Bulgur King’te, Doğava, Qirîs, Tirşik, Kuru Fasulye, Tas Kebabı, Musaka, Karnıyarık, Orman Kebabı, Kızartma çeşitleri ve Kıymalı Patates çeşitleri cacık ve salata çşitlerini bulak mümkün.

Yeni adresinde kurduğu fırın çeşitlerinin de çıkartıldığı Bulgur- King’te 3 çeşit yemek 10 TL iken 1 kilo kanat ise 20’ye satılıyor. 

Günün önemli bir bölümünde açık olan Bulgur King’te Self Servis yapılırken, ev ve işyerlerine de alo paket servisi yapılıyor. 

ADRES: AHS karşısı Belediye Dükkanları

ALO PAKET: 0438 211 01 11

2-308.jpg1-330.jpg

3-235.jpg4-207.jpg5-149.jpg7-078.jpg8-064.jpg9-043.jpg6-107.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.