Hakkari belediyesinin kayak merkezi seferleri başlıyor

Hakkari belediyesinin kayak merkezi seferleri başlıyor

Şehir merkezinden 12 kilometre uzaklıkta olan "Hakkari Merkez Merga Bütan Kayak Merkezi" için Hakkari Belediyesi artık sefer düzenleyecek.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Şehir merkezinden 12 kilometre uzaklıkta olan "Hakkari Merkez Merga Bütan Kayak Merkezi"  için Hakkari Belediyesi artık sefer düzenleyecek. 

Hakkari Merkez Merga Bütan Kayak Merkezine gitmek isteyen her vatandaşın ekonomik koşullarda ulaşabilmesi için Hakkari Belediye Başkanlığı toplu taşıma araçları hafta sonları (Cumartesi-Pazar) günleri olmak üzere saat 08:00-16:00 saatleri arasında özel hizmet sunacak.

Kayak Merkezine seferler 06.03.2021 tarihi itibariyle Bulvar Caddesi Belediye Hizmet Binası yanındaki ana durak merkezinden yapılacak.

Kayak Merkezi için bir biniş ücreti ise 7,50 TL belirlenirken bu özel hizmet için ücretsiz kartlar geçersiz olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.