Hakkari Belediyesi’nin araç filosu güçleniyor!

Hakkari Belediyesi’nin araç filosu güçleniyor!

Hakkari Belediyesinin araç filosuna Sulama Arazözü, Vidanjör ve Kuka Kanalizasyon Kanal Açma Araçları eklendi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Belediyesinin araç filosunda yaşanan eksikliklerin giderilip kentte daha hızlı ve kaliteli hizmet verilebilmesi amacıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından hibe edilen 5 tonluk Sulama Arazözü, 8 tonluk Vidanjör ve Kuka Kanalizasyon Kanal Açma Araçları Hakkari Belediyesinin araç filosunu güçlendirdi. 

Belediyenin Su ve Kanalizasyon Müdürlüğüne teslim edilen Vidanjör ve Kuka Kanalizasyon Kanal Açma Araçları ve İtfaiye Müdürlüğüne teslim edilen Sulama Arazözü kentte hizmet vermeye başladı.

EPCİM: “BELEDİYE HİZMETLERİNİ DAHA KALİTELİ VE HIZLI SUNACAĞIZ”

Belediye’nin araç filosuna yeni kazandırılan araçlar hakkında açıklamada bulunan Hakkari Belediye Başkanı Cüneyt Epcim;

“Belediyemizin İtfaiye, Su ve Kanalizasyon Müdürlüklerinin hizmet kalitesini artırmak için çalışmalarımızı başlatmış bulunuyoruz.

Bu kapsamda müdürlüklerimizin taşıyıcı mobil hizmet araçlarına yenilerini kazandırdık. Bu yönlü çalışmalarımıza devam ederek kentte belediye hizmetlerini daha kaliteli ve hızlı sunacağız” dedi.

unnamed-(1)-013.jpgunnamed-(3)-009.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.