Hakkari belediyesinden hummalı çalışma!

Hakkari belediyesinden hummalı çalışma!

Hakkari Belediyesi karla mücadele ekipleri sisli hava ve yer yer hafif şekilde kar yağışının etkili olduğu kentte buzlanmalara karşı tuzlama çalışması başlattı.

 
Hava sıcaklıklarının -18 santigrat dereceye kadar düştüğü Hakkari şehir merkezinde yol ve kaldırımlarda oluşan buzlanmaların önüne geçmek için Hakkari Belediyesi karla mücadele ekipleri kentte tuzlama çalışması başlattı.

Çalışmalar kapsamında karla mücadele ekipleri, dondurucu soğuklar nedeniyle yollarda oluşan buzlanmaların trafik kazalarına yol açmaması ve yayaların kaldırımları güvenli bir şekilde kullanabilmesi için şehir genelindeki ana yollarda, caddelerde, mahalle yollarında, ara sokaklar da ve kaldırımlarda tuzlama çalışması yapıyor.

 Hava sıcaklıklarının normalleşinceye kadar tuzlama çalışmalarının sürdürüleceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.