Hakkari Belediyesinden gece mesaisi

Hakkari Belediyesinden gece mesaisi

Hakkari’de yoğun olarak başlayan kar yağışıyla birlikte Hakkari Belediyesi karla mücadele ekipleri gece saatlerinde de çalışıyor.

MEHMET ÖZKAN/HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari’de Karla mücadele için önceden hazırlıklarını tamamlayan Hakkari Belediyesi Fen İşleri ve Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekiplerin koordinasyonu ile sahada çalışmalar başladı. Kar yağışı nedeniyle olumsuz koşulların oluşmaması için önlemler alınırken, ilk aşamada da ekipler iş makineleriyle mahallelerde ve şehir merkezinde ana arterlerin ulaşıma açık tutulmasına yönelik çalışıyorlar. 

Çalışmaları birim amirleriyle birlikte takip eden Belediye Başkan Yardımcısı Muaz Özdemir, olumsuz kış şartlarının kentte hizmetleri aksatmaması için çalışmaların sürdüğünü, karla mücadele ekiplerinin gün içinde, gece saatlerinde ve sonraki günlerde çalışma programını sürdürerek 24 saat hizmet esasına göre çalışacaklarını belirtti. 

5298528.pngwawez.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.