Hakkari Belediyesi'nden çocuklara 23 Nisan jesti!

Hakkari Belediyesi'nden çocuklara 23 Nisan jesti!

Hakkari Belediyesi Eşbaşkanlığı Çocuk ve Oyun merkezinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle çocukların hizmetinde olacağını duyurdu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

TBMM’nin 99’uncu açılış yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bugün tüm yurtta olduğu gibi Hakkari'de de törenlerle kutlanıyor.

Hakkari Belediye Başkanlığı Çocuk Oyun ve Kültür Merkezi'nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına özel çeşitli etkinlikler ile çocukların hizmetinde olacağını duyurdu.

Eşbaşkan Cihan Karaman adına yapılan bilgilendirmede Çocuk Oyun ve Kültür Merkezi'nin 23 Nisan Salı günü (Bugün) 13:00 ile 18:00 saatleri arasında çocuklara açık olduğu ve bütün çocukların davetli olduğu belirtildi.

1-20190423121455.jpg 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.