Hakkari belediyesinden bahar temizliği

Hakkari belediyesinden bahar temizliği

Hakkari Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, “Daha Temiz Bir Hakkari İçin” kentte bahar temizliğine başladı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Belediye İtfaiye Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler şehrin genelinde 24 personel 3, itfaiye aracı ve 2 temizlik aracı ile birlikte 5 araç ile çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalara Zabıta Müdürlüğü Zabıta Ekipleri de katılıyor. Çalışmalar kapsamında çarşı merkezi, çevre yolu ile mahallelerde genel temizlik yapıldı.

Belediye İtfaiye Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürü Bülent Keskin, Çevre Temizlik Amiri Selami Mollamehmetoğlu ellerine kürek alıp ekiplerle beraber temizlik yaptılar.

Baharın gelmesiyle beraber “Daha Temiz Bir Hakkari İçin” temizlik çalışmalarını sürdürdüklerini belirten belediye yetkilileri,“Ekiplerimiz, cadde ve sokaklarda kıştan kalma atıkları, çamuru temizliyorlar. Bu gibi olumsuz durumları gidermek için yıkama çalışmalarını başlattık. Çalışmalar kentin değişik noktalarında devam ediyor” dediler.

1-20200309112635.jpg

2-20200309112710.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.