Hakkari Belediyesinde 'Beyaz Masa Çözüm Merkezi' kuruldu

Hakkari Belediyesinde 'Beyaz Masa Çözüm Merkezi' kuruldu

Hakkâri Belediyesi tarafından vatandaşlara daha iyi ve hızlı hizmet verilebilmesi amacıyla ''Siz anlatın, Biz çözelim'' sloganıyla Beyaz Masa Çözüm Merkezi kuruldu.

Belediyenin hizmet binasında kurulan Beyaz Masa Çözüm Merkezi’nin açılışı Valimiz/Belediye Başkan V. İdris Akbıyık, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın ve İl Jandarma Komutan Yardımcısı Süreyya Doğan tarafından yapıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Valimiz/Belediye Başkan V. İdris Akbıyık,  vatandaşlara daha iyi ve hızlı hizmet verebilmek amacıyla ''Siz anlatın, Biz çözelim'' sloganıyla Hakkâri Belediyesinde Beyaz Masa Çözüm Merkezi kurduklarını söyledi.

Beyaz Masaya başvuran vatandaş ve kurumlarla ilgilenilerek talepleri çözüm birimlerine yönlendirilecek ve başvurularına anında çözüm üretileceğini ifade eden Vali Akbıyık, şunları kaydetti:

"Bu sayede vatandaşlarımız belediye ve kamu hizmetlerini daha hızlı bir şekilde almış olacaklar. Belediyemize gelen vatandaşlarımızın uğrayacakları ilk adres olan Beyaz Masa, başta yaşlılarımız olmak üzere tüm vatandaşlarımıza hizmet verecek. Amacımız Hakkâri halkının belediye ve kamu hizmetlerine daha hızlı ulaşmasıdır. Hakkârililer soracak, biz çözeceğiz. Vatandaş memnuniyetinin esas alındığı bu hizmetimizde, gelen istek ve önerilere acil çözümler bularak vatandaşlarımızın memnuniyetini hedefliyoruz. Açılışını gerçekleştirdiğimiz Beyaz Masa Çözüm Merkezinin İlimize hayırlı olmasını diliyorum. "

Hakkâri Belediyesi olarak ilde birçok hizmetin yapıldığını dile getiren Vali Akbıyık, "Şehrin önemli yollarından olan Merzan Mahallesi ve Otluca köyü yollarını asfalt yaptık, otopark alanları oluşturduk, içme suyu şebekelerinin onarımını gerçekleştirdik. Önümüzdeki üç yıl için de Hakkâri’nin değişim ve dönüşüm projesini hazırladık. 25'e yakın projemiz var. Mir Kalesinin halka açılmasından millet bahçesine, katı atık ile atık su tesislerine kadar her alanda projelerimiz var. Bütün amacımız daha temiz daha yaşanabilir bir Hakkâri oluşturabilmek." şeklinde konuştu.

Hakkârili vatandaşlar; Beyaz Masa Çözüm Merkezi’ne bizzat başvurmanın yanı sıra istek ve şikâyetlerini 0438 211 65 77 nolu hattan veya 0552 438 30 30 numaralı WhatsApp ihbar hattından da iletebilecek.

02-156.jpg

03-134.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.