Hakkari belediyesinde bayramlaşma

Hakkari belediyesinde bayramlaşma

Hakkari Belediyesi Eşbaşkanları Cihan Karaman, Hümeyra Armut ve Belediye Meclis üyeleri, Kurban Bayramı vesilesiyle Belediye personeli, HDP, DBP İl yönetimi, STK heyetleri ve vatandaşlar ile bayramlaştı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Belediyesi hizmet binasında düzenlenen bayramlaşmada Belediye Eşbaşkanı Cihan Karaman, Hümeyra Armut, Belediye Başkan Yardımcıları ve Belediye meclis üyeleri bayramlaşma için gelen Belediye personeli,
HDP, DBP İl yöneticileri, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. 

Bayramlaşma için gelen misafirlere çikolata, kolonya ve çay ikramı yapılırken, Eşbaşkanlar Karaman, Hümeyra Armut, Belediye Meclis üyeleri, makam odasında bir süre misafirler ile sohbet edip katılımlarından ötürü kendilerine teşekkür ettiler. 

Bayramlaşma için belediye ye gelen çocuklarla da tek tek ilgilenen Eşbaşkanlar, çocuklara harçlık vererek çikolata ikram ettiler.

Sevinçleri gözlerinden okunan çocuklar Eşbaşkanlara teşekkür ettiler.

foto-galeri-icin-tiklayiniz-005.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum