Hakkari Belediyesi'nde bayramlaşma!

Hakkari Belediyesi'nde bayramlaşma!

Hakkari Belediye Eşbaşkanı Cihan Karaman, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri ve belediye personeliyle bayramlaştı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Belediyesi´nde Bayramlaşma töreni Bayramın ikinci günü yapıldı. Belediye hizmet binasında düzenlenen an bayramlaşma programına, İl Genel Meclisi Eşbaşkanları Nazmi Coşkun, Nesibe Gümüşlü, HDP Hakkari İl Eş Başkanı Sipan Turan, DBP İl Eş Başkanları İsmet Faruk, Nuriye Aktaş, muhtarlar, sivil toplum örgütü temsilcileri, belediye personeli ve vatandaşlar katıldı. 

Belediye Eşbaşkanı Cihan Karaman, meclis üyeleri ile beraber makam kapısında bayramlaşmaya gelen vatandaşları karşıladı. 

Vatandaşlar ile yakından ilgilenen Eşbaşkan Karaman, el birliği içerisinde en iyi şekilde hizmet edecekleri mesajını verdi.

Eşbaşkan Karaman, geride bıraktıkları iki aylık süre içerisinde acil sorunlara müdahale etmeye çalıştıklarını belirterek, özelikle kentin su sorununa kalıcı çözüm bulmak için çabaladıklarını söyledi ve ekledi: "Sorunlarımızı hep birlikte gidereceğiz. Beraber olursak yapamayacağımız iş yok. Hepinizin bayramı kutlu olsun."

Eşbaşkan Karaman, gün boyunca makamında bayram tebriklerini kabul edecek. 

foto-galeri-icin-tiklayiniz-005.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.