Hakkari Belediyesi YKS için kriz masası kuracak!

Hakkari Belediyesi YKS için kriz masası kuracak!

Hakkari bu hafta sonu, yapılacak olan üniversiteye giriş sınavı için kente gelecek ve yer bulamayan öğrencilerin barınması için kriz masası kurulduğunu duyurdu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Belediyesi 15 -16 Haziran tarihlerinde yapılacak olan 2019 YKS sınavı için kent dışından gelen ve barınma sorunu olan öğrenciler için kriz masası kuracak. 

Belediyeden yapılan açıklamada belediyenin yer bulamayan öğrencilerin başvuruları ile evlerinde misafir öğrenci kabul edecek Hakkarili vatandaşların başvurularının kabul edileceği ifade edildi.

Kriz masasının yarın Hakkari Belediyesi hizmet binası önünde kurulacağı ifade edilen açıklamada, vatandaşlara duyarlılık çağrısı yapıldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.