Hakkari Belediyesi Yeni köprü'de temizlik yaptı

Hakkari Belediyesi Yeni köprü'de temizlik yaptı

Hakkari Belediyesi şehir merkezinin 30 Kilometre uzağında bulunan Yeni Köprü Jandarma Trafik kontrol noktasında temizlik çalışması yaptı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari-Van karayolunun 3’uncu kilometresinde bulunan Yeni Köprü Jandarma Trafik kontrol noktasında oluşan aşırı çevre kirliliğinin insan sağlığına ve doğaya zarar vermemesi için Hakkari Belediyesi harekete geçti.

Bu kapsamda Belediyenin Çevre Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler Yeni Köprü Jandarma Trafik kontrol noktasına giderek burada geniş kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Zabıta müdürlüğü ekiplerinin kara yolu üzerinde emniyet tedbirlerini almasıyla temizlik ekipleri,ilk olarak karayolu üzerinde ve kontrol noktasında bulunan köprüde biriken çöpleri temizledi. Ekipler, daha sonra burada bulunan Zap Suyu deresinin çevresine ve köprü altına atılmış çöpleri temizleyerek bölgede oluşan çevre kirliliğini ortadan kaldırdı.

Çalışmalar sonucunda Yeni Köprü Jandarma Trafik Kontrol Noktası çevresinde bir kamyon dolusu çöp toplatıldı.

c6-001.jpgc5-001.jpgc2-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.