Hakkari Belediyesi temizlik kampanyası başlattı

Hakkari Belediyesi temizlik kampanyası başlattı

Hakkari Belediyesi  daha temiz, daha yaşanılabilir bir kent için “Temiz toplum temiz şehir” sloganıyla başlatılan temizlik kampanyası başlattı. Çöp toplama kampanyasına katılan Eş Başkan Karaman belediye personeliyle birlikte çöp topladı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Daha temiz, daha yaşanılabilir bir kent için "Temiz Şehir" sloganıyla başlatılan temizlik kampanyası Hakkari Belediyesi önünde start aldı.

Aralarında Belediye Eşbaşkanı Cihan Karaman’ın ve belediye meclis üyeleri ile temizlik personellerinin de bulunduğu kalabalık burada ellerine aldıkları çöp poşetleriyle çarşı merkezinde çöp topladı.  

Temizlik kampanyasının start aldığı Yeni Mahalle ve Merzan Mahallesi’ne doğru yola çıkan Eş Başkan Karaman ve beraberindekiler yol boyunca etrafta bulunan çöpleri topladı.

Başlatılan temizlik kampanyasıyla ilgili gazetecilere açıklama yapan Belediye Eş başkanı Cihan Karaman, amaçlarının temizlik konusunda farkındalık oluşturmak ve temiz bir şehir oluşturarak yaşanabilir bir kent oluşturmak olduğunu kaydetti.

Karaman, “Hakkari halkına daha temiz bir Hakkari bırakmak için Hakkari Belediyesi olarak halkımız ile beraber bir temizlik kampanyası başlattık. Hakkari halkımıza sözümüzdü her anlamda Hakkari halkına hizmet edeceğiz. Biz Hakkari Belediyesi olarak halkımız ile beraber temizlik kampanyasını Yeni Mahalle ve Merzan Mahallesi’nde başlatıyoruz. Bütün Hakkari halkımız bundan sonra çevre konusunda duyarlı olmaya davet ediyorum” dedi.

Kentte yaşayan herkesin temiz bir Hakkari için, temiz bir şehir için üzerine düşeni yapması gerektiği mesajını veren Karaman, hep birlikte Hakkari için çalışacaklarını belirtti.

Hakkari Belediye Başkanlığı'nca başlatılan “Temiz Şehir” temizlik kampanyası kentin diğer mahalle, cadde ve sokaklarında devam edecek.

1-20190430104041.jpg2-20190430104041.jpg3-823.jpg4-636.jpg

img_3286.jpgimg_3288.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
3 Yorum