Hakkari Belediyesi okul yollarını onarıyor!

Hakkari Belediyesi okul yollarını onarıyor!

Okulların açılmasına sayılı günler kala Hakkari Belediyesi kentin Yukarı Merzan Mahallesinde 10’a yakın lise, orta ve ilk okulun bulunduğu okul güzergahı yollarının onarımı için çalışma başlattı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

2019 – 2020 eğitim öğretim sezonun açılmasına sayılı günler kalırken Hakkari Belediyesi öğrencilerin yoğun olarak kullandığı okul güzergahları onarmak için çalışma başlattı.

Belediye Eş başkanları Cihan Karaman ve Hümeyra Armut’un talimatıyla Belediyenin yol onarım çalışmaları öncelikli olarak okul güzergahlarına verildi. Fen İşleri Müdürlüğü Yol Bakım ve Onarım ekipleri Yukarı Merzan Mahallesinde yol onarım çalışması başlattı.

Çalışmaları denetleyen Belediye Eş başkanı Cihan Karaman ekiplerden bilgi aldı.

Yeni eğitim öğretim yılının açılmasına kısa bir süre kaldığını anımsatan Eş başkan Karaman, “Yeni eğitim-öğretim yılının başlamasına kısa bir süre kaldı. Bizde Belediye olarak kent genelinde öğrencilerimizi düşünerek yol onarım çalışmalarımızda önceliğimizi okul güzergahlarına aktardık. Bugün burada yapılan çalışmamız bunlardan birisi olup çalışmalarımız kent genelindeki okul güzergahlarında devam edecek. Şimdiden yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını diler tüm öğrencilerimize başarılar dilerim” diye konuştu. 

2-20190823164316.jpg3-997.jpg1-20190823164316.jpg4-730.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.