Hakkari Belediyesi encümenlerinden örnek davranış!

Hakkari Belediyesi encümenlerinden örnek davranış!

Hakkari Belediyesi encümenleri bugün kent merkezinde temizlik çalışması yaparak, çevre temizliğine dikkat çekti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Belediye Meclisi üyelerinden Emin Ertuş, şehirde çevre temizliğine dikkat çekmek amacıyla encümenler ve belediye çalışanlarından bir grup oluşturarak şehir merkezinin çeşitli bölgelerinde temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Temizlik çalışmasına katılan encümen ve personeller ellerinde eldiven ve çöp torbaları ile çevre atılan çöpleri topladılar.

Çalışma hakkında kısa bir açıklama yapan Hakkari Belediye Meclis üyesi Emin Ertuş, “Çevre temizliği konusunda şehrimizde bir farkındalık yaratmak ve dikkat çekmek amacıyla bugün burada encümen ve personel arkadaşlarımız ile birlikte bir temizlik çalışması yaptık. Bu konuda tüm halkımızın çevre temizliğine karşı daha duyarlı olmalarını, çevrelerini temiz tutmalarını rica ediyoruz” dedi.

Çalışmalar sonucu toplanan çöpler, araçlara yüklenerek çöp toplama merkezine taşındı.

1-20190925155405.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum