Hakkari Belediyesi ekipleri bayramda su mesaisinde

Hakkari Belediyesi ekipleri bayramda su mesaisinde

Hakkari Belediyesi ekipleri kentte yaşanan su sorununa çözüm bulmak için bayramda da mesaiye devam etti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Belediyenin Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri, kentin içme suyunun karşılandığı Berçelan Yaylası'ndaki hatta meydana gelen arızayı gidermek için bayram demeden mesaisine devam etti.

3 bin rakımlı Berçelan yaylasında arızanın bulunduğu karlı bölgeye iş makineleri ile çıkmak için büyük mücadele veren ekipler çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyorlar.

Metrelerce yükseklikteki kar kütleleri arasında arızalı noktayı tespit etmeye çalışan görevliler zorlu görevin üstesinden gelmeye çalışıyorken, belediyenin itfaiye ekipleri ise itfaiye araçları ile mahallelerde su dağıtımı yapıyorlar.

Belediye yetkilileri çalışmalarda herhangi bir aksaklık olmazsa arızaların iki gün içerisinde giderileceğini ve şehre yeniden düzenli olarak su verileceği bilgisini verdi.

su-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum