Hakkari Belediyesi cadde ve sokakları yıkıyor!

Hakkari Belediyesi cadde ve sokakları yıkıyor!

Hakkari’de korona virüs tedbirleri kapsamında itfaiye ekiplerince kentin değişik noktaları yıkanarak dezenfekte edildi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, korona virüs tedbirleri kapsamında cadde ve sokaklardaki temizlik çalışmasını sürdürüyor. Ekipler,  Bulvar, Cumhuriyet, İstiklal, Çevre yolu caddesi ile değişik mahalle yollarını deterjan döküp fırçalayarak yıkadıktan sonra dezenfekte etti.

Ekiplerin çalışmalarını denetleyen İtfaiye Müdürü Bülent Keskin, kentin farklı noktalarında yapılan asfaltlama çalışmaları nedeniyle biriken sık sık caddeleri yıkadıklarını belirtti.

Öte ekiplerin çalışması sırasında görüntü alan itfaiye erinin elindeki hortum patladı. O esnada çekim yapan basın mensupları ve bazı vatandaşlar ıslanırken ekipler kısa süre içerisinde hortumu onardı.

Belediye ekiplerinin düzenli bir şekilde cadde ve sokakları yıkadığını belirten vatandaşlar, bu duyarlılıktan dolayı belediye ye teşekkür ettiler. 

3-20201017122903.jpg1-20201017122903.jpg2-20201017122903.jpg

5-735.jpg6-527.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum