Hakkari Barosundan Özdinç için taziye mesajı

Hakkari Barosundan Özdinç için taziye mesajı

Hakkari Barosu Ankara’da vefat eden Hakkari eski milletvekili ve Hakkari Barosu’nun kurucu başkanı Abdülhaluk Özdinç için taziye mesajı yayınladı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER 

Hakkari Barosu, yaklaşık bir aydır Ankara Güven Hastanesi’nde tedavi gören ve bu sabah hayatını kaybeden Hakkari eski Milletvekili Ve Hakkari Barosu’nun kurucu başkanı  A. Haluk Özdinç’in vefatı nedeniyle taziye mesajı yayınladı. 

Baro’nun mesajında şu ifadelere yer verildi: “Hakkari’mizin değeri ve ilk meslektaşlarımızdan kıymetli üstadımız Hakkari Baromuzun Kurucu Başkanı Av. Abdülhalik Özdin'in Vefatını büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Halkımızın ve meslektaşlarımızın başı sağ olsun. Merhuma Allahtan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum