Hakkari Barosu çalışan gazetecileri unutmadı!

Hakkari Barosu çalışan gazetecileri unutmadı!

Hakkari Barosu 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yayınladığı mesajda gazetecilere gazetecileri

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkâri Barosu’nun 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajında şu ifadelere yer verildi: "Çalışan Gazeteciler; Bizleri dünyada ve çevremizde yaşanalar konusunda aydınlatan, haberdar eden ve bilgilendiren, her şartta görevleri peşinde koşan, gazetecilik mesleğinin zor şartlarına rağmen, yer ve zamanı gözetmeksizin hizmet eden, doğru ve tarafsız haber için bazen canını dahi tehlikeye atanlardır. Bütün bu vasıflar dikkate alındığında çalışan gazetecilerimizin son derece önemli bir görevi ifa ettikleri açıkça ortaya çıkmaktadır. Görevlerini layıkıyla yerine getirebilmeleri için çalışan Gazetecilerimizin çalışma şartlarını iyileştirmeye yönelik düzenlemelerin yapılması dileğimizdir. 
Bu vesileyle tüm çalışan gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutluyor ve çalışmalarında başarılar diliyoruz. Hakkâri Barosu Başkanlığı"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.