Hakkari ASP'den şehit ailelerine ziyaret

Hakkari ASP'den şehit ailelerine ziyaret

Hakkari Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü (ASP) şehit ailelerini ziyaret etti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari'de bulunan şehit Reşit Akdemir ve Muhsin Arslan ailelerine Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü koordinesinde Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı, İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü ve Hakkari Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü idareci ve personelleri tarafından ziyaret edildi.

Hakkari Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada "Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz koordinesinde Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı, İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü ve Hakkari Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü idareci ve personelleri tarafından ziyaretler gerçekleştirilmiştir. Yapılan ziyaretler esnasında şehit ailelerinin sorun ve talepleri dinlenmiş olup şehit ailelerimizin yalnız olmadıkları hissettirilmiştir. Ailelerden gelen istekler kurumların çalışma alanlarına göre çözüm önerileri getirilerek kurumlar arası iş birliğinin gelişmesine vesile olunmuştur. Ziyaret edilen aileler tarafından yapılan ziyaretler ile ilgili memnuniyetlerini dile getirmişlerdir. Farklı kurumlar iş birliği ile yapılan ziyaretlerin daha sık yapılmasını ve şehitlerinin emanet olan ailelerimizin sorun ve sıkıntılarında yalnız olmadıklarını hissettirmelerinin çok önemli olduğunu dile getirmişlerdir. Şehit ailelerimiz yapılan ziyaretler nedeni ile ziyaretlere katılan kurum amirlerine ve personellerine teşekkürlerini dile getirmişlerdir" denildi. 

unhc5993.jpgeygn3260.jpgveqy2398.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.