Hakkari anjiyo ünitesine kavuşuyor!

Hakkari anjiyo ünitesine kavuşuyor!

Hakkari Devlet Hastanesi'ne kurulması planlanan anjiyo ünitesi için gerekli malzeme getirildi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Anjiyo ünitesi bulunmayan tek il olan Hakkari Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın desteği ile anjiyo ünitesine kavuşuyor. 

Hakkari Valisi ve Belediye Başkanı İdris Akbıyık'ın sosyal medya hesabından verdiği müjdeye göre Hakkari Devlet Hastanesi'ne kurulması planlanan anjiyo ünitesinin malzemeleri kente getirildi.  

Vali Akbıyık, sosyal medya hesabından fotoğraflarını paylaştığı ekipmanlar ile ilgili şu ifadeleri kullandı: "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’nın destekleriyle Hakkâri Devlet Hastenemize kazandırılan Anjiyo Ünitesi ve ekipmanları ilimize hayırlı olsun"

1-20200531081844.jpg2-20200531081844.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.