Hakkari AK Parti'de temayül yoklaması yapıldı

Hakkari AK Parti'de temayül yoklaması yapıldı

37 kişinin milletvekili aday adaylığı başvurusu yaptığı Hakkari Ak Parti'de temayül yoklaması yapıldı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Siyasi partiler 24 Haziran'daki Cuhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri için hazırlıklarına devam ederken, AK Parti Hakkari İl Başkanlığı, milletvekili aday adaylığı başvurusu yapan 37 kişi için temayül yoklaması yaptı.

HATSO toplantı salonunda yapılan temayül yoklamasına Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı ve AK Parti Elazığ Milletvekili Ömer Serdar, AK Parti Gümüşhane Milletvekili Hacı Osman Akgül ve AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) Üyesi Halil İbrahim Elagöz, Ak Parti İl Başkanı Emrullah Gür, Miletvekili aday adayları, delegeler ve partililer katıldı.

Temayül yoklaması öncesinde kısa bir açıklama yapan AK TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı  Elazığ Milletvekili  Ömer Serdar Hakkari ve ilçelerinden milletvekilliği adaylığı için müracaat eden herkesi tebrik ederek başarı diledi.

24 Haziran seçimlerinin Türkiye, bölge ve Hakkari için güzel bir başlangıç olacağını anlatan Serar temayül yoklamasının Hakkari için hayılı olmasını diledi. . 

Konuşmaların ardından aday adayları tanıtıldı. Tanıtımın ardından 600 delege 37 aday adayı için oy kullandı.

2-431.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum