Hakkari Ak Parti  temayül yoklaması yaptı VİDEO

Hakkari Ak Parti temayül yoklaması yaptı VİDEO

Ak Parti Hakkari İl Başkanlığı 31 Mart yerel seçimlerinde belediye başkanlığı için il genelinde 46 aday adayı için tanıtım ve temayül yoklaması toplantısı düzenledi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Atatürk Kültür Merkezi salonunda düzenlenen Ak Parti Hakkari İl Başkanlığı aday adayları tanıtım ve temayül yoklamasına Ak Parti Adıyaman Milletvekili Salih Fırat, Ak Parti Mardin Milletvekili Cengiz Demirkaya, Ak Parti İl Başkanı Emrullah Gür,  Ak Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu üyesi Av.Abdulmecit Tarhan, Ak Parti eski Milletvekili Abdullmutalip Özbek, partinin ilçe ve belde başkanları, 46 aday adayı ile partililer katıldı. 

Temayül öncesinde açıklama yapan Hakkari Ak Parti Emrullah Gür, 31 Mart seçimlerinde Hakkari ve ilçeleri ile belde belediyelerine başkan olmak için 46 kişin Ak Parti'ye aday adaylık başvurusu yaptığını söyledi. 

İki yıllık dönemde kayyumların Hakkari'de başarılı işlere imza attığını anlatan Gür, 31 Mart'ta  'Ak Belediyeciliğin' Hakkari ve ilçelerinde kazanacağından şüphesi olmadığını kaydetti. 

Hakkari il genelinde 46 aday adayının belediye başkanlığı için partisine başvurduğunu belirten Gür, 'Kim seçilirse seçilsin hayırlı olsun ve birbirlerinize destek vermeye devam edeceğiz' mesajını verdi. 

Ak Parti Adıyaman Milletvekili Salih Fırat ise belediyelere atanan kayyumlar sayesinde birçok ilde inanılmaz değişikliklerin yaşandığını belirterek, 31 Mart'tan sonra Ak Parti’nin daha birçok yeniliklere imza atacağını savundu.

Yapılan konuşmaların ardından 46 aday adayı platforma çıkartılarak tanıtıldı. Tanıtımın ardından 391 delege elektronik ortamda oy kullandı.

Temayül yoklaması sonuçlarının ise Ak Parti Genel Merkezine gönderileceği ve aday belirlemede önemli kıstas olması bekleniyor.

01-166.jpg7-167.jpg

1-808.jpg2-738.jpg4-489.jpg

9-084.jpg

8-132.jpg

5-339.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
7 Yorum