Hakkari AK Parti kongrelerini iptal etti

Hakkari AK Parti kongrelerini iptal etti

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Hakkari il teşkilatı 29 Şubatta yapmayı planladığı il ilçe kongrelerini İdlip’deki hain saldırı nedeniyle 28 Mart 2020 tarihine ertelediğini açıkladı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Ak Parti 29 Şubatta yapmayı planladığı Hakkari merkez ilçe ve Çukurca ilçe kongresini Suriye  İdlib kentinde rejim unsurlarının hava saldırısı sonucu şehit olan askerlerimiz için 28 Mart 2020 tarihine ertelediğini duyurdu.

Türk milletinin başsağlığı dileyen Hakkari Ak Parti İl Teşkilatı,"Suriye, İdlib'deki vatan evlatlarımıza saldırısında şehitlerimiz var. Vatan için şehadete eren kahramanlarımıza Cenabıhak'tan rahmet diliyorum. Allah, ruhlarını şad, mekanlarını cennet eylesin" Mesajı ile kongrelerinin ileriki tarihe ertelediğini açıklardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.