Hakkari AFAD hastane personeline eğitim verdi

Hakkari AFAD hastane personeline eğitim verdi

Hakkari İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri Hakkari Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi çalışanlarına afet ve acil durumlara yönelik farkındalık eğitimi verdi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri birçok alanda kentteki kamu kurum çalışanları ve vatandaşları bilgilendirmeye devam ediyor. 

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri Hakkari Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi çalışanlarına afet ve acil durumlarda neler yapılması gerektiği konusunda bilgilendirmelerde bulundu.

Hakkari Devlet Hastanesi Konferans Salonunda verilen eğitime, AFAD Şube Müdürü Resul Karadeniz. Arama Kurtarma Teknisyenleri Cuma Dönmez, Zübeyir Demir ve İlhan Akbaş katıldı.

Programsa söz alan kurum çalışanı İlhan Akbaş, katılımcıları afet türleri, afetin etkileri, yaşanılan mekanlardaki risklerin azaltılması ve afet sırasında doğru davranış şekilleri konularında bilgilendirdi.

Akbaş acil durum planlamasının önemi ile acil durum çantası hazırlanmasının gerekliliğine vurgu yaptığı sunum soru cevap şeklinde devam etti. .

2-20191112144514.jpg1-20191112144514.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.