Hakkari '15 Temmuz Dik Duruş Destanı Derneğinin' Kudüs tepkisi

Hakkari '15 Temmuz Dik Duruş Destanı Derneğinin' Kudüs tepkisi

ABD Başkanı Trump'un Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıdıklarını açıklaması tüm yurtta infial uyandırdı.

 Hakkari'de 15 Temmuz dik duruş destanı derneğinin yaptıkları açıklama ile Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanımadıklarını belirterek ABD ve İsrail'i lanetlediler.

Hakkari valiliği önünde açıklama yapan Derğenin basın metnini okuyan Başkan yardımcısı Rumeysa Ayşin Taş; Sesimizin ulaştığı herkes ve şuan huzurunda bulunan kıymetli sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve Hakkari halkı;  dünyadaki siyasal  süreçte şunu  net görebildik ki,  petrol vampiri Amerika  Siyonizm teslimiyetine  girdiğini barız bir şekilde  görmekteyiz .  yıllardır ısrailin hayalını kurduğu Amerıkanın basına geçecek bır Siyonist  başkanın umuduyla yaşadığı , son Amerika  başkanın almış olduğu kararla,  Siyonist  bır düşünceye sahip olduğunu ispatlayan tramp fılıstının İslam alemi icın kutsal sayılan kudusle kudüsün değerlerini hiçe sayarak,  bireysel  ve kendi başına  şeytanı  bir ruhla,  kudüsü ısraılın baskentı olarak sözde  bır ış  yaptığını düşünen  ve sadece ortadoguya fitneye getirmekten ve savası tetiklemekten başka bir  işe  yaramadığı  bir gerçektir . Aklımıza ılk gelen şey  sudur;  thedeodo herz sıyonızmın kurucusu olmuş Osmanlının sınırları ıcerısındekı fılıstıne göz  dikmiştir.  dönemin padişahı sultan ikinci Abdülhamit  fılıstını piskin pişkin  ıstemıstır.  buna sert bır sekilde ret cevabı alan tudur şu  görüşleri ifade etmiştir;  Osmanlı yıkılmadan ısrarlı kurmamız imkansız görünüyor  ve bu Siyonist düşünce dediğini yaptı ve ısraılı kurdular lakin  kudüsü bir İsrail toprağı yapamadılar' dedi.

Taş; Eyyy ümmet'i ıslâm dünyası  bugün kudüs  İsraılın başkentidir diyen yarın Hakkari,  Diyarbakır, Ankara, İstanbul buranın başkentidir demeyeceği  ne malum!  hal böyleyken  kudüse sessiz kalırsak emin olun bir gün  bu suskunluğun cezası olarak sıra bizlere gelecektir.  o Siyonist düşünce nasıl kı sultan ikinci abdulhamıdden cekındıyse nasıl kı selahaddin  eyyubunun adını duyarken ürperdiyse şuan bizim cumhur başkanımız sayın recep Tayyip erdoganda aynı korku ıle çekinecektir.  son bır kaç  yıldır ülkemizi yıkmaya yönelik  girişimler artık ayyuka çıkmıştır.  Sayın cumhur başkanımızın arkasında binlerce Hakkarili Kürt  genci saf tutacaktır.  şüphesi olanın imanından şüphe  duyarız.  ayrıca son olarak yarınki sayın cumhur başkanımızın ilimize ziyaretini heyecanla ve sabırsızlıkla bekleyen mazlum,  mağdur ve yıllarca sömürülmüş Hakkari halkıda kendisini bır umut görmüş,  yepyeni bır başlangıca  büyük bir coşkuyla  karşılamayı  adının kudüste yaşatıldığı  el Hakkari’ye şimdiden hosgeldiniz dileklerimizi sunarız. ‘dedi.

2-241.jpg1-275.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.