'Hakkar-İzmiR' fotoğraf sergisi devam ediyor!

'Hakkar-İzmiR' fotoğraf sergisi devam ediyor!

Hakkari Üniversitesi akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Fatih Yelmen 2 Mayıs tarihinde açılan 'HakkarİzmiR' konulu fotoğraf sergisi yarına kadar gezilebilecek.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Üniversitesinde görevli Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Fatih Yelmen'in Hakkari'deki ikinci kişile fotoğraf sergisi 2 Mayıs tarihinde Atatürk Kültür Merkezinde açılmıştı.

'HakkarİzmiR' ismi ile AKM'deki Güzel Sanatlar Galerisi’nde HakkarİzmiR adlı fotoğraf sergisinin açılışını, Vali İdris Akbıyık ile Rektör Prof. Dr. Ömer Pakiş gerçekleştirdi.

Hakkâri ve İzmir’de çekilmiş 303 adet mini fotoğraftan oluşan serginin gezilmesinin ardından Vali Akbıyık ve Rektör Pakiş çalışmalarından dolayı Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Fatih Yelmen’i tebrik ettiler.

Sergi, 2 - 9 Mayıs tarihleri arasında sabah 09:00 ile 17:00 saatleri arasında Atatürk Kültür Merkezi’nde bulunan Güzel Sanatlar Galerisi’nde açık kalacak.  

1-20190508172617.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.