HAKFED Başkanı Demir'den Rektör Pakiş'e tebrik ziyareti

HAKFED Başkanı Demir'den Rektör Pakiş'e tebrik ziyareti

Hakkari Dernekler Federasyonu Başkanı İsmail Demir Hakkari Üniversitesi Rektörlüğüne yeniden atanan Prof. Dr. Ömer Pakiş'i makamında ziyaret ederek tebrik etti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Bir süre önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Hakkari Üniversitesi görevine atanan Rpof. Dr. Ömer Pakiş'e tebrik ziyaretleri devam ediyor. 

Merkezi İstanbul'da bulunan Hakkari Dernekler Federasyonu (HAKFED) Başkanı İsmail Demir Rektör Pakiş'i makamında ziyaret ederek yeni dönemde görevinde başarılar diledi. 

Rektör Pakiş ile bir süre sohbet eden Demir,,"Sayın rektörümüzün bize ve yönetici arkadaşlarımıza gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı federasyonumuz adına kendilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz." ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.