HAKFED Başkanı Demir'den bayram mesajı

HAKFED Başkanı Demir'den bayram mesajı

Hakkari Dernekler Federasyonu HAKFED Başkanı İsmail Demir, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayadı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayan Hakkari Dernekler Federasyonu Başkanı İsmail Demir Hem Hakkari halkının hemde gurbetteki Hakkarlilerin Ramazan Bayramını kutladı

Demir Bayram Mesajında şu ifadeleri kullandı: Toplumumuzun en iyi ve ayırt edici özelliği İslam dininden edindiği derin hoşgörü ve insana sahip çıkma özelliğidir. Bu özelliği sayesinde insanların yaşadığı her coğrafyada insana ve insanına sahip çıkma özgünlüğüyle kendini fark ettirmiştir.

İçinde yaşadığımız ramazan ayı ve küresel çapta yaşanan pandemi nedeniyle birlik ve beraberlik ruhu daha da artırmıştır. Birbirimize olan sevgi ve muhabbetimizin daha da artması temennisiyle tüm hemşehrilerimin Ramazan Bayramını kutlar, sağlık ve esenlikler dilerim.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.