Gür, Şemdinli'de okul inşaatlarını denetledi

Gür, Şemdinli'de okul inşaatlarını denetledi

Hakkari İl milli Eğitim Müdürü Bilal Gür, Şemdinli ilçesindeki temasları kapsamında yapımı devam eden okulların inşaatlarını gezerek firma yetkililerinden bildi aldı. H

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Bir dizi temasta bulunmak üzere önceki gün Şemdinli ilçesine geçen Hakkati İl mili Eğitim Müdürü Bilal Gür, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ali Korkmaz ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Senar Yüce'yi makamında ziyaet etti.

Gür, Şemdinli'nin eğitim sorunları ile ilgili İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüce'den bilgi aldı.  

Gür ve beraberindekiler Şemdinli'de yapımı devam eden okulların inşaatlarında incelemlerde bulundu. Yüklenici firma yetkililerinden bilgi alan Gür,  okul inşaatlarının zamanında bitirilmesini istedi. 

Üzümkıran ve Tekeli köylerindeki ilkokulları ziyaret eden Gür her iki okulun müdür ve öğretmenleri ile bir süre sohpet edip sorunlarını dinledi. 

Göreve yeni atanan Gür'ün Şemdinli temaslarının ardından Yüksekova ilçesinde de temaslarda bulunacak. 

1-698.jpg2-641.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.