Gür Ailesinden taziye teşekkür mesajı!

Gür Ailesinden taziye teşekkür mesajı!

Gür Ailesi, Bir kaç gün önce Motosiklet kazasında ağır yaralı olarak kaldırıldığı Hakkari Devlet Hastanesinde yaşam savaşını kaybeden Harun Gür için taziye teşekkür mesajı yayınladı.

Gür ailesi tarafından yayınlanan Türkçe Kürtçe mesajda şu ifadelere yer verdi;

''Elim kaza sonrasında, gerek hastanede gerek taziyede bizleri yalnız bırakmayarak, her daim yanımızda olan, maddi manevi desteklerini esirgemeyen, dua eden, telefon eden, mesajla ulaşan, sosyal medyadan ulaşan herkese şükranlarımızı sunuyoruz. Allah hepinizden ebeden razı olsun.

 Piştî qezaya dilşewat hem li nexweşxaneyê hem li behîyê, em minetdarin ji  wan kesên ku, her tiştê xwe danane rexekê û qesta me kirine, bi telefonan, mesajan, medyaya civakî ve xwe gihandine me û harîkarî kirine, dua kirine. Xuda ji hewe hemiyan razî bît. Me ji hewe hemya minnete. Rehmet li miryên hewe bît. Mal û mezel ava bin. Li gel duayan.
 

Ailesi Adına Agit Gür

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.