Güneş Kremi Nedir Nasıl Kullanılır

Güneş Kremi Nedir Nasıl Kullanılır

Güneş kremi özellikle sizi güneşe çıktıktan sonra oluşacak yanık ve güneş lekelerine karşı korumayı hedef almış bir kremdir.

Güneş kremi özellikle sizi güneşe çıktıktan sonra oluşacak yanık ve güneş lekelerine karşı korumayı hedef almış bir kremdir. Çocuklarla, gençler ve yaşlılar için kullanıma uygun olan güneş kremi evden çıkmadan 20-30 dakika gibi bir süre öncesinde uygulanmalıdır. Güneş altına çıktığınız zaman veya sahil plaj gibi yerlerde uygulanan güneş kremi koruma etkisinin düşürmektedir.

Güneş Kremi Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir

Kullanacak olan kişinin cildini tanıyarak güneş kremi seçmesi çok önemli bir unsurdur. Aksi takdirde seçilen güneş kremi doğru bir koruma sağlayamayabilir. Seçeceğiniz güneş kreminin içeriğini ve içerdiği maddeleri iyi incelemeniz gerekmektedir. Ten renginize ve ten hassasiyetinize göre güneş kremi seçimi yapmaya özen göstermelisiniz. Eğer beyaz ve hassas bir tene sahip iseniz koruma faktörü yüksek olan kremler tercih etmeye özen göstermelisiniz. Güneş kremi seçerken üretim tarihi ve son kullanma tarihlerine bakmayı atlamayın. Bozulmuş bir güneş kremi sizi korumayacağı gibi cildinize büyük oranda zarar verebilir. Su ile temas halinde koruma etkisi devam eden güneş kremlerini tercih edin. Size uygun güneş kremini https://www.kozmela.com/gunes-kremleri  adresinden satın alabilirsiniz.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.